Agricultural Solutions
Agricultural Solutions

Προστασία δεδομένων

Δήλωση προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η BASF χαίρεται ιδιαιτέρως που επισκεφθήκατε τον ιστότοπό μας και σας ευχαριστεί για το ενδιαφέρον για την εταιρεία μας.

Η BASF παίρνει την προστασία των δεδομένων σοβαρά. Αυτή η δήλωση προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα περιγράφει:

 • τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγει η BASF όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας
 • τους σκοπούς για τους οποίους η BASF χρησιμοποιεί τέτοια δεδομένα
 • τη νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
 • τους αποδέκτες τέτοιων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
 • τη χρονική περίοδο κατά την οποία αποθηκεύονται αυτά τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα
 • εάν είστε υποχρεωμένοι να παρέχετε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα εξής:

 • τα δικαιώματά σας αναφορικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα
 • τον υπεύθυνο επεξεργασίας κατά την έννοια του δικαίου προστασίας των δεδομένων και, κατά περίπτωση, τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας

1. Ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγει η BASF όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας;

(1) Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, χωρίς να επικοινωνήσετε μαζί μας ή χωρίς να έχετε συνδεθεί, το πρόγραμμα περιήγησής σας διαβιβάζει αυτόματα στον διακομιστή μας τις παρακάτω πληροφορίες:

 • Τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας
 • Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησής σας
 • Τον ιστότοπο στον οποίο βρισκόσασταν ακριβώς προτού βρεθείτε στον δικό μας ιστότοπο
 • Τη διεύθυνση URL ή το αρχείο που ζητήσατε
 • Την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής σας
 • Τον όγκο των δεδομένων που διαβιβάστηκαν
 • Πληροφορίες κατάστασης, π.χ. μηνύματα σφαλμάτων

(2) Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό μας, θα λάβουμε τις εξής πληροφορίες:

 • Τη διεύθυνση email σας και επιπλέον πληροφορίες που παρέχετε μέσω του email ή της φόρμας επικοινωνίας
 • Την ημερομηνία και την ώρα του μηνύματός σας

(3) Ο ιστότοπός μας προσφέρει την επιλογή εγγραφής σε δωρεάν ενημερωτικά δελτία που σας πληροφορούν σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η BASF στο πεδίο της Προστασίας Καλλιεργειών, καθώς και, κατά περίπτωση, σχετικά με καταχωρήσεις προϊόντων ή την πληροφόρηση σχετικά με εκδηλώσεις. Όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό δελτίο μας, τα δεδομένα που εισάγονται στην φόρμα εγγραφής διαβιβάζονται σε εμάς, όπως και οι παρακάτω πληροφορίες:

 • Προσφώνηση
 • Όνομα και επώνυμο
 • Διεύθυνση E-mail
 • Πόλη/ Ταχυδρομικός Κώδικας
 • Θέμα ενημερωτικού δελτίου
 • Μέσο επικοινωνίας (e-mail, φαξ, κινητό) και τα αντίστοιχα στοιχεία επικοινωνίας
 • Επάγγελμα

Επίσης, κατά την εγγραφή συλλέγονται και τα παρακάτω δεδομένα:

 • Διεύθυνση ΙΡ του υπολογιστή που πραγματοποιεί πρόσβαση στον ιστότοπο
 • Ημερομηνία και ώρα εγγραφής
 • Ένα αντίγραφο του e-mail επιβεβαίωσης που λαμβάνετε αφού συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής

2. Σε ποιο βαθμό και για ποιο σκοπό επεξεργάζεται η BASF αυτά τα δεδομένα;

(1) Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο, χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση IP σας και τα άλλα δεδομένα που διαβιβάζει αυτόματα το πρόγραμμα περιήγησής σας προς τον διακομιστή μας [βλέπε ενότητα 1 (1)] προκειμένου να:

a) στείλουμε το περιεχόμενο που ζητήσατε στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ενεργώντας με αυτόν τον τρόπο, αποθηκεύουμε την πλήρη διεύθυνση IP μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να σας παρέχουμε το περιεχόμενου που ζητήσατε.

b) στείλουμε τη διεύθυνση IP σας σε έναν πάροχο υπηρεσιών ώστε να αντιστοιχιστεί η δημόσια διεύθυνση IP σας με πληροφορίες που σχετίζονται με την εταιρεία και τον κλάδο της αγοράς (και όχι με προσωπικές πληροφορίες). Αυτές οι πληροφορίες που σχετίζονται με την εταιρεία και τον κλάδο της αγοράς θα υποβληθούν σε επεξεργασία από το σύστημα μέτρησης διαδικτύου που διαθέτουμε. Σε αυτό το στάδιο επεξεργασίας η διεύθυνση IP δεν αποθηκεύεται στον πάροχο υπηρεσιών μας ούτε στο σύστημά μας, σε καμία στιγμή.

c) προστατευτούμε από επιθέσεις και να διαφυλάξουμε τη σωστή λειτουργία του ιστοτόπου μας. Ενεργώντας με αυτόν τον τρόπο, αποθηκεύουμε τα εν λόγω δεδομένα προσωρινά και με περιορισμένη πρόσβαση για χρονικό διάστημα 180 ημερών, το ανώτερο. Αυτό το διάστημα ενδέχεται να παραταθεί, εάν και στον βαθμό που είναι απαραίτητο, προκειμένου να ασκηθούν διώξεις για επιθέσεις και περιστατικά.

d) Ο σκοπός της επεξεργασίας των παραπάνω προσωπικών δεδομένων είναι η πληροφόρησή σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η BASF στο πεδίο της Προστασίας Καλλιεργειών, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Η BASF θα διερευνήσει τον χρήστη μιας διεύθυνσης IP μόνο στην περίπτωση παράνομης επίθεσης.

(2) Αποθηκεύουμε τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας αφού αφαιρέσουμε την τελευταία οκτάδα της διεύθυνσης IP, δηλαδή σε μια ανώνυμη μορφή, για μετρήσεις ιστοθέασης στο διαδίκτυο, χάρη στις οποίες μπορούμε να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Αφαιρούμε την τελευταία οκτάδα της διεύθυνσης IP αμέσως μετά τη συλλογή της. Για αυτόν τον λόγο δεν συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σχετικά με την εκ μέρους σας χρήση του ιστοτόπου μας.

(3) Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό μας, θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σύμφωνα με την ενότητα 1 (2) για να απαντήσουμε και, εάν είναι εφικτό, να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας. Αποθηκεύουμε τέτοια δεδομένα στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να απαντήσουμε και να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας.

3. Είστε υποχρεωμένοι να παράσχετε τα δεδομένα; Έχετε δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία;

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, το πρόγραμμα περιήγησής σας διαβιβάζει αυτόματα τις πληροφορίες σύμφωνα με την ενότητα 1 (1) στον διακομιστή μας. Είστε ελεύθεροι να διαβιβάζετε τέτοια δεδομένα. Χωρίς αυτά τα δεδομένα δεν μπορούμε να σας παρέχουμε το περιεχόμενου που ζητήσατε.

Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε πληροφόρηση από εμάς σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η BASF στο πεδίο της Προστασίας Καλλιεργειών σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να μας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσουμε τα ανωνυµοποιημένα δεδομένα σας για μετρήσεις ιστοθέασης στο διαδίκτυο. Εξίσου, δεν είστε υποχρεωμένοι να μας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση IP σας για αντιστοίχιση με πληροφορίες που σχετίζονται με την εταιρεία σας και τον κλάδο της αγοράς.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό μας, μπορείτε να διαβιβάσετε τα δεδομένα σύμφωνα με την ενότητα 1 (2). Θα σημειώσουμε τα υποχρεωτικά πεδία της φόρμας επικοινωνίας, εάν υπάρχουν. Εάν δεν μας παράσχετε τα απαιτούμενα δεδομένα, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να απαντήσουμε ή να ανταποκριθούμε κατάλληλα στο αίτημά σας.

4. Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία;

Η νομική βάση για την εν λόγω επεξεργασία είναι το Άρθρο 6, παρ. 1, στοιχείο στ) του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΠΔ). Το έννομο συμφέρον της BASF παραχωρείται από το συμφέρον της BASF να σας πληροφορεί σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει στο πεδίο της Προστασίας Καλλιεργειών σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

5. Προς ποιους αποδέκτες διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας;

Διαβιβάζουμε τα δεδομένα που αναφέρονται στην Παράγραφο 1 σε εκτελούντες την επεξεργασία που έχουν την έδρα τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τους σκοπούς που ορίζονται στην Παράγραφο 2. Οι εκτελούντες την επεξεργασία επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μόνο με δική μας εντολή και η επεξεργασία εκτελείται εκ μέρους μας. Δεν έχουμε σκοπό να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτες χώρες.

Επιπλέον, τα προσωπικά δεδομένα σας θα διαβιβαστούν χωρίς την πρότερη ρητή συγκατάθεσή σας μόνο εάν αυτό είναι νομίμως επιτρεπτό ή απαραίτητο.
• Τα στοιχεία που παρέχετε με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας κοινοποιούνται εντός του ομίλου των εταιρειών μας για εσωτερικούς διοικητικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της κοινής εξυπηρέτησης πελατών, εφόσον καταστεί απαραίτητο. Η εν λόγω μεταβίβαση εμπίπτει εντός του έννομου συμφέροντός μας για επεξεργασία των δεδομένων για διοικητικούς σκοπούς εντός του ομίλου των εταιρειών μας.

• Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να διαβιβαστούν σε αρχές στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους (π.χ. φορολογικές αρχές, αστυνομία, εισαγγελικές αρχές). Τα δεδομένα θα διαβιβαστούν επειδή είμαστε υποχρεωμένοι από τον νόμο να τα διαβιβάσουμε ή επειδή εμπίπτει εντός του έννομου συμφέροντός μας να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα ώστε να εντοπίσουμε τυχόν κατάχρηση ή να εγείρουμε νομικές απαιτήσεις.

• Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας, τα προσωπικά δεδομένα σας θα διαβιβαστούν στις παρακάτω εξωτερικές εταιρείες και εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών, στις υπηρεσίες των οποίων βασιζόμαστε για την παροχή των υπηρεσιών μας:

• Inxmail GmbH

• SHE Informationstechnologie AG

• trio-group communication & marketing GmbH

• WhatsBroadcast GmbH

Για το ενημερωτικό δελτίο μας μέσω e-mail χρησιμοποιούμε την Inxmail, μία υπηρεσία της Inxmail GmbH, Wentzingerstr. 17, 79106 Freiburg/ΓΕΡΜΑΝΙΑ (εφεξής «Inxmail») για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου. Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας μέσω e-mail, μόνο η διεύθυνση e-mail που εισάγετε κατά την εγγραφή διαβιβάζεται και αποθηκεύεται στον διακομιστή της Inxmail, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία. Μετά την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μέσω e-mail λαμβάνετε ένα μήνυμα e-mail από την BASF για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας ως μέλος στην λίστα των διευθύνσεων e-mail. Εκ μέρους της BASF, η Inxmail αποθηκεύει και χρησιμοποιεί την διεύθυνση e-mail σας μόνο για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου. Τα ενημερωτικά δελτία περιέχουν ένα εικονοστοιχείο επιχειρηματικής στατιστικής ανάλυσης (analytics pixel) για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας. Το εν λόγω εικονοστοιχείο είναι απολύτως ανώνυμο και δεν επιτρέπει κανέναν συσχετισμό με τον παραλήπτη του e-mail.

Μετά την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μέσω μηνύματος SMS λαμβάνετε ένα μήνυμα SMS για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας ως μέλος στην λίστα SMS.

Για το ενημερωτικό δελτίο μέσω της εφαρμογής WhatsApp χρησιμοποιούμε την WhatsBroadcast, μία υπηρεσία που προσφέρει η WhatsBroadcast GmbH, Schwanthalerstr. 32, 80336 München/Γερμανία (εφεξής «WhatsBroadcast»). Κατά την εγγραφή σας στο Ενημερωτικό Δελτίο της εφαρμογής WhatsApp, ο τηλεφωνικός αριθμός σας, το ονοματεπώνυμο σας, τα δεδομένα του προφίλ σας WhatsApp (π.χ. η φωτογραφία προφίλ ) διαβιβάζονται και αποθηκεύονται στο διακομιστή της WhatsBroadcast που βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκ μέρους της BASF, η WhatsBroadcast αποθηκεύει και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού των συνομιλιών σας, μόνο για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου της WhatsApp. Μπορείτε να απεγγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο της WhatsApp, αποστέλλοντας τη λέξη «Stop» (Διακοπή) στην WhatsApp συνομιλία σας.

Για την αποστολή των μηνυμάτων SMS χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της [εισάγετε νομικό πρόσωπο και διεύθυνση του παρόχου υπηρεσίας αποστολής SMS, π.χ. Web2SMS, μία υπηρεσία της Netopia SRL, καταχωρημένης στο Βουκουρέστι)]. Με την εγγραφή σας σε περαιτέρω τηλεφωνική επικοινωνία, το [εισάγετε τα διαβιβαζόμενα δεδομένα] διαβιβάζεται και αποθηκεύεται από την [εισάγετε πάροχο υπηρεσίας], που βρίσκεται στην [εισάγετε χώρα παρόχου υπηρεσίας].

Για την περαιτέρω τηλεφωνική επικοινωνία χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της [εισάγετε νομικό πρόσωπο και διεύθυνση παρόχου υπηρεσίας αποστολής SMS]. Με την εγγραφή σας σε περαιτέρω τηλεφωνική επικοινωνία, το [εισάγετε τα διαβιβαζόμενα δεδομένα] διαβιβάζεται και αποθηκεύεται από την [εισάγετε πάροχο υπηρεσίας], που βρίσκεται στην [εισάγετε χώρα παρόχου υπηρεσίας].
Για ταχυδρομικές αποστολές χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της [εισάγετε νομικό πρόσωπο και διεύθυνση παρόχου υπηρεσίας αποστολής SMS]. Με την εγγραφή σας σε ταχυδρομική επικοινωνία, το όνομα και η διεύθυνσή σας [εισάγετε επιπρόσθετα διαβιβαζόμενα δεδομένα] διαβιβάζονται και αποθηκεύονται από την [εισάγετε πάροχο υπηρεσίας], που βρίσκεται στην [εισάγετε χώρα παρόχου υπηρεσίας].

• Επιλέξαμε προσεκτικά τις εξωτερικές εταιρείες και τους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών ως επεξεργαστές στο πλαίσιο του Άρθρου 28 (1) του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΠΔ) και τελούν υπό συμβατική υποχρέωση να επεξεργάζονται όλα τα προσωπικά δεδομένα αποκλειστικά σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

• Για συναλλαγές, όπου η δομή της εταιρείας μας αλλάζει, τα στοιχεία των πελατών μπορεί να διαβιβαστούν στο τμήμα της εταιρείας που μεταφέρεται. Σε κάθε περίπτωση μεταβίβασης προσωπικών δεδομένων σε τρίτα μέρη στο πλαίσιο που περιγράφηκε ανωτέρω, διασφαλίζουμε ότι αυτή πραγματοποιείται σύμφωνα με την εν λόγω δήλωση προστασίας δεδομένων και με την κείμενη νομοθεσία προστασίας δεδομένων. Κάθε γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων δικαιολογείται από το έννομο συμφέρον μας να προσαρμόζουμε τη μορφή της επιχείρησής μας στις εκάστοτε οικονομικές και νομικές συνθήκες, όπως αυτές απαιτούν.

6. Με ποιον τρόπο προστατεύουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα;

Η BASF εφαρμόζει τεχνικές και οργανωτικές μετρήσεις προκειμένου να διασφαλίσει ένα ενδεδειγμένο επίπεδο ασφαλείας για να προστατεύσει τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα έναντι τυχαίας ή παράνομης μεταβολής, καταστροφής, απώλειας ή άνευ αδείας κοινολόγηση. Τα μέτρα αυτά θα βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

 • Διαγράφουμε ή ανωνυμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, μόλις δεν καθίστανται πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαστήκαμε, σύμφωνα με τις ανωτέρω αναφερθείσες παραγράφους, εκτός εάν η διαγραφή ή ο αποκλεισμός παραβιάζει τις νόμιμες υποχρεώσεις μας για την παροχή και την διατήρηση αρχείων (όπως οι περίοδοι διατήρησης που προβλέπονται από την εμπορική και την φορολογική νομοθεσία).
 • Εάν δεν επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο με e-mail ή με SMS (δείτε παραπάνω), θα διαγράψουμε τα αντίστοιχα δεδομένα εντός 24 ωρών από την ώρα που λάβατε το e-mail ή το SMS επιβεβαίωσης.

7. Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας;

Θα σας ενημερώνουμε σχετικά με τη χρήση cookies με την εμφάνιση ενός διαφημιστικού πλαισίου cookie όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Με την περαιτέρω χρήση του ιστοτόπου μας αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και με ποιον τρόπο μπορείτε να απορρίψετε cookies.

CookieΣκοπόςΤέλος της διάρκειας
SessionPersistence (CLIENTCONTEXT and PROFILEDATA)Μας επιτρέπει να αποθηκεύουμε προτιμήσεις τις οποίες ρυθμίσατε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στον ιστότοπό μας.Διαγράφεται με την εκκαθάριση της κρυφής σας μνήμης
(ή έναν χρόνο μετά την επίσκεψή σας)
SessionPersistence (Cookie Layer)Αυτό το cookie αποθηκεύει τη συγκατάθεσή σας για αποδοχή χρήσης cookies.Διαγράφεται με την εκκαθάριση της κρυφής σας μνήμης
(ή έναν χρόνο μετά την επίσκεψή σας)
Session Persistence (Cookie Disclaimer)Αυτό το cookie αποθηκεύει τη βεβαίωση και τη συγκατάθεσή σας για κάθε αποποίηση ευθύνης στον ιστότοπό μας.Διαγράφεται με την εκκαθάριση της κρυφής σας μνήμης
(ή έναν χρόνο μετά την επίσκεψή σας)
TS<pool_name>Αυτό το cookie διασφαλίζει ότι το πλήθος αιτημάτων των χρηστών μας τυγχάνει της βέλτιστης κατανομής ανά διακομιστή. Διασφαλίζει τη σταθερότητα του ιστοτόπου μας.Διαγράφεται μόλις κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.
JSESSIONIDΑυτό το «cookie» επιτρέπει στην υπηρεσία να θυμάται επιλογές και προτιμήσεις που έχετε ήδη πραγματοποιήσει ή πληροφορίες που έχετε ήδη παράσχει.Διαγράφεται με το κλείσιμο του φυλλομετρητή σας.
BIGipServerWeb_PoolΟ εξισορροπιστής φορτίου που χρησιμοποιείται από τον ιστότοπο μας αποθηκεύει ένα αναγνωριστικό στον φυλλομετρητή σας για να διασφαλίσει ότι, όποτε είναι εφικτό, παραμένετε συνδεδεμένοι στον ίδιο διακομιστή καθ ‘όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας.Διαγράφεται με το κλείσιμο του φυλλομετρητή σας.
agroFsΑυτό το «cookie» επιτρέπει στον ιστότοπο να καταγράφει το μέγεθος κειμένου που έχετε ρυθμίσει.Διαγράφεται 7 ημέρες αφότου ρυθμιστεί.
agroportal.infocategoriesΑυτό το «cookie» επιτρέπει στην υπηρεσία να θυμάται επιλογές και προτιμήσεις που έχετε ήδη πραγματοποιήσει ή πληροφορίες που έχετε ήδη παράσχει.Διαγράφεται με το κλείσιμο του φυλλομετρητή σας.
agroportal.cityΑυτό το «cookie» επιτρέπει στον ιστότοπο να θυμάται την επιλογή της πόλης που έχετε ρυθμίσει.Διαγράφεται με το κλείσιμο του φυλλομετρητή σας.
agroportal.countyΑυτό το «cookie» επιτρέπει στον ιστότοπο να θυμάται την επιλογή της χώρας που έχετε ρυθμίσει.Διαγράφεται με το κλείσιμο του φυλλομετρητή σας.
agroportal.regionΑυτό το «cookie» επιτρέπει στον ιστότοπο να θυμάται την επιλογή της περιοχής που έχετε ρυθμίσει.Διαγράφεται με το κλείσιμο του φυλλομετρητή σας.
agroportal.zipcode.labelΑυτό το «cookie» επιτρέπει στον ιστότοπο να θυμάται την επιλογή του ταχυδρομικού κώδικα που έχετε ρυθμίσει.Διαγράφεται με το κλείσιμο του φυλλομετρητή σας.
psz.crop.*Αυτά τα πέντε «cookies» επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις εξατομικευμένες ρυθμίσεις σας αναφορικά με τις καλλιέργειες. Είναι απαραίτητα για την εξατομικευμένη προβολή στοιχείων, όπως οι επαφές, η πρόγνωση του καιρού, οι ειδήσεις ή οι εκδηλώσεις.Είναι διαρκώς απαραίτητα για την παροχή της υπηρεσίας, επομένως δεν διαγράφονται ποτέ.
psz.loc.*Αυτά τα πέντε «cookies» επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις εξατομικευμένες ρυθμίσεις σας αναφορικά με την τοποθεσία. Είναι απαραίτητα για την εξατομικευμένη προβολή στοιχείων, όπως οι επαφές, η πρόγνωση του καιρού, οι ειδήσεις ή οι εκδηλώσεις.Είναι διαρκώς απαραίτητα για την παροχή της υπηρεσίας, επομένως δεν διαγράφονται ποτέ.
psz.hideinfoΑυτό το «cookie» επιτρέπει στον ιστότοπο να θυμάται να μην προβάλλει πλέον τις συμβουλές εξατομίκευσης. Διαγράφεται 3 μήνες μετά την ρύθμισή του, εάν αφήσετε τη συμβουλή εξατομίκευσης.
psz.hidecockpitinfoΑυτό το «cookie» επιτρέπει στον ιστότοπο να θυμάται να μην προβάλλει πλέον τις συμβουλές πλοήγησης.Διαγράφεται 3 μήνες μετά τη ρύθμισή του, εάν αφήσετε τη συμβουλή πλοήγησης.
CookieΣκοπόςΤέλος της διάρκειας
ACOOKIEΑυτό το cookie επιτρέπει στο εργαλείο ανάλυσης δικτυακών δεδομένων Webtrends να συλλέγει ανώνυμες πληροφορίες ως προς τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η χρήση του ιστοτόπου μας. Οι ανώνυμες πληροφορίες δείχνουν, μεταξύ άλλων, το πλήθος των επισκεπτών του ιστοτόπου μας, από ποιους ιστότοπους μεταβαίνουν οι χρήστες στο δικό μας και ποιες ιστοσελίδες επισκέπτονται. Διαγράφεται δυο χρόνια μετά την επίσκεψή σας
WT_FPCΑπό προεπιλογή, το Webtrends παρακολουθεί επισκέπτες στον βασικό τομέα και όλους τους υπο-τομείς. Αυτό επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ενός cookie πρώτου μέρους στον βασικό σας τομέα με κουκκίδα στην αρχή, χάρη στην οποία οι υπο-τομείς σας μπορούν επίσης να διαβάσουν το εν λόγω cookie.Διαγράφεται δυο χρόνια μετά την επίσκεψή σας
IdΧρησιμοποιούμε το DoubleClick cookie προκειμένου να συλλέξουμε δεδομένα σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών με τις διαφημίσεις και άλλες λειτουργίες διαφημιστικών υπηρεσιών συναφείς με τον ιστότοπό μας.Διαγράφεται δυο χρόνια μετά την επίσκεψή σας
utag_mainΗ βιβλιοθήκη διαχείρισης tag της Tealium δημιούργησε και διατηρεί ένα ενιαίο cookie που ονομάζεται utag_main. Μέσα σε αυτό το cookie υπάρχουν διάφορες ενσωματωμένες αξίες που παρακολουθούν την περίοδο λειτουργίας ανώνυμου χρήστη, σαν ένα μοναδικό αναγνωριστικό για την περίοδο λειτουργίας και μια χρονική σήμανση Unix/Epoch σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Διαγράφεται έναν χρόνο μετά την επίσκεψή σας
D41IDΧρησιμοποιούμε αυτό το cookie από την Dun & Bradstreet ώστε να εξάγουμε ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με επιχειρήσεις που επισκέπτονται τους ιστότοπους μας.Διαγράφεται έναν χρόνο μετά την επίσκεψή σας
atidvisitorΑυτό το «cookie» προέρχεται από το ψηφιακό εργαλείο στατιστικής ανάλυσης AT Internet και ενεργοποιεί την παρακολούθηση του καταλόγου των ιστοτόπων που επισκέπτεται ο επισκέπτης και την αποθήκευση των ταυτοποιήσιμων πληροφοριών του επισκέπτη. Αν αυτό το «cookie» διαγραφεί, ένας χρήστης που επιστρέφει στον ιστότοπο προσμετράται ως νέος επισκέπτης, καθώς υπάρχει έλλειψη ταυτοποιήσιμων πληροφοριών του επισκέπτη.Διαγράφεται 6 μήνες μετά την επίσκεψή σας
atremanΜέσω αυτού του «cookie» της εφαρμογής AT Internet καταγράφεται μία πρότερη προσπάθεια απόδοσης ταυτοποίησης. Εάν το «cookie» διαγραφεί, οι πρότερες προσπάθειες απόδοσης ταυτοποίησης δεν θα είναι πλέον εφικτές.Διαγράφεται 30 ημέρες μετά την επίσκεψή σας
atredirΑυτό το «cookie» επιτρέπει στην εφαρμογή AT Internet να διατηρεί τις πληροφορίες που διαβιβάζονται κατά την εκτέλεση μίας ανακατεύθυνσης JavaScript για τη μέτρηση της πηγής επισκεψιμότητας. Εάν το «cookie» διαγραφεί, οι πληροφορίες που διαβιβάστηκαν κατά την ανακατεύθυνση θα χαθούν.Αποθηκεύεται για 30 δευτερόλεπτα από προεπιλογή
atsessionΑυτό το «cookie» της εφαρμογής AT Internet συλλέγει τη λίστα νέων προσπαθειών πλοήγησης που συναντώνται κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης, προκειμένου να αποφευχθεί η μέτρηση της ίδιας προσπάθειας πλοήγησης πολλές φορές. Εάν το «cookie» διαγραφεί, οι προσπάθειες πλοήγησης που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί μπορεί να αποσταλούν ξανά.Διαγράφεται 30 λεπτά μετά την επίσκεψή σας
atuseridΜέσω αυτού του «cookie» της εφαρμογής AT Internet αποθηκεύεται η Ταυτότητα Επισκέπτη για τα «cookies» πρώτου μέρους των ιστοτόπων. Εάν διαγραφεί, δεν διατίθεται μοναδική Ταυτότητα επισκέπτη για τα «cookies» πρώτου μέρους των ιστοτόπων.Διαγράφεται 13 μήνες μετά την επίσκεψή σας
idrxvrΑυτό το «cookie» τρίτου μέρους της εφαρμογής AT Internet επιτρέπει τη συλλογή της Ταυτότητας του κύριου επισκέπτη, μέσω της οποίας ενεργοποιείται η διατομεακή επεξεργασία των μοναδικών επισκεπτών. Το «cookie» παρουσιάζει την τεχνική τιμή που συνδέεται με την διαχείριση του ταυτοποιημένου επισκέπτη. Αν διαγραφεί, ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές στην ταυτοποίηση μιας επίσκεψης/ενός επισκέπτη.Διαγράφεται 13 μήνες μετά την επίσκεψή σας
tmstΤο «cookie» τρίτου μέρους Timestamp της εφαρμογής AT Internet υποδεικνύει την ημερομηνία τοποθέτησης του «cookie» Ταυτότητας του κυρίως επισκέπτη. Αν διαγραφεί, ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές στην ταυτοποίηση μιας επίσκεψης/ενός επισκέπτη.Διαγράφεται 6 μήνες μετά την επίσκεψή σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας για να αποφασίσετε ποια «cookies» θέλετε να αποδεχθείτε και ποια να απορρίψετε. Έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπού μας, εάν απορρίψετε τα «cοokies» που προβλέπονται από την Παράγραφο 7 (1).

Μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή και τη χρήση των δεδομένων που περισυλλέγονται από τα «cookies» των εφαρμογών Webtrends και AT Internet, καθώς και των δεδομένων που αφορούν τη χρήση του ιστοτόπου από εσάς (συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης ΙΡ σας) κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας τα plug-in του φυλλομετρητή σας.

Εξαίρεση από διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος

Εξαίρεση από Webtrends cookies

Εξαίρεση από AT Internet cookies

Μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή και χρήση των δεδομένων που περισυλλέγονται από τα «cookies» της εφαρμογής Tealium, καθώς και των δεδομένων που αφορούν τη χρήση του ιστοτόπου από εσάς (συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης ΙΡ σας) κάνοντας κλικ εδώ [ Tealium ] Η παρακολούθηση απενεργοποιείται αμέσως μόλις κάνετε κλικ στον σύνδεσμο και δεν θα εμφανιστεί μήνυμα επιβεβαίωσης.

Ο ιστότοπός μας σάς προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης (social plugins). Για την προστασία των δεδομένων σας, τα social plugins έχουν ενσωματωθεί στον ιστότοπο μόνο ως εικονίδια, τα οποία με τη σειρά τους περιέχουν ένα σύνδεσμο προς τον αντίστοιχο ιστότοπο του ιδιοκτήτη του αντίστοιχου social plugin. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο αποστέλλονται δεδομένα στον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών. Εάν δεν κάνετε κλικ στο εικονίδιο, δεν θα υπάρξει διάδραση ανάμεσα σε εσάς και στους παρόχους του Social Plugin.

Αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και δεν αναλαμβάνουμε καμία υποχρέωση για ζημίες ή υποχρεώσεις που απορρέουν από ή σε σύνδεση με πλατφόρμες τρίτων μερών. Η χρήση από εσάς των πλατφορμών τρίτων μερών υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις των διαχειριστών των πλατφορμών τρίτων μερών.

Έχουμε ενσωματώσει τα social plugins των παρακάτω παρόχων στην Αρχική σελίδα μας:

• Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ΗΠΑ.

• Twitter Inc., 795 Folsom St, Suite 600, San Francisco, CA 94107, ΗΠΑ.

• LinkedIn Inc., 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, ΗΠΑ.

• Google+ of Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ΗΠΑ.

• YouTube LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, ΗΠΑ.

Μπορείτε να βρείτε εδώ πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων για την BASF στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

8. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Έχετε ορισμένα δικαιώματα στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος αίτησης αντιγράφου των προσωπικών σας πληροφοριών που διατηρούμε, εάν υποβάλετε γραπτή αίτηση προς εμάς:

8.1. Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας (εάν υφίστανται επεξεργασία από εμάς), και σε κάποιες άλλες πληροφορίες (όπως αυτές που παρέχονται στην εν λόγω πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων),

8.2. Δικαίωμα διόρθωσης: εάν οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι ανακριβείς ή ελλιπείς, έχετε το δικαίωμα να τις διορθώσετε,

8.3. Δικαίωμα διαγραφής: γνωστό και ως «δικαίωμα στη λήθη», με απλά λόγια, σάς δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε τη διαγραφή ή την αφαίρεση των πληροφοριών σας όταν δεν υφίσταται εκ μέρους μας επιτακτικός λόγος για να τις διατηρούμε. Δεν πρόκειται για γενικό δικαίωμα διαγραφής, υπάρχουν εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, διατηρούμε το δικαίωμα να συνεχίσουμε τη χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, εάν αυτή η χρήση είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις μας ή για τη θέσπιση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

8.4. Δικαίωμα περιορισμού της εκ μέρους μας χρήσης των πληροφοριών σας: έχετε το δικαίωμα να αναστείλετε τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών ή να περιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε. Σημειώστε ότι αυτό το δικαίωμα περιορίζεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις: Όταν υποβάλουμε σε επεξεργασία τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέξαμε από εσάς με τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να ζητήσετε περιορισμό μόνο: (α) σε περίπτωση ανακρίβειας των δεδομένων, (β) σε περιπτώσεις όπου η υφιστάμενη επεξεργασία είναι παράνομη και δεν επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών, (γ) όταν τις χρειάζεστε για να ασκήσετε νομικές αξιώσεις, ή (δ) εάν δεν μας είναι πλέον να απαραίτητη η χρήση των δεδομένων για τους σκοπούς τους οποίους τα διατηρούσαμε. Όταν η επεξεργασία υπόκειται σε περιορισμό, μπορούμε ακόμα να αποθηκεύσουμε τις πληροφορίες σας, αλλά να μην τις χρησιμοποιήσουμε περαιτέρω. Τηρούμε λίστες ατόμων που ζήτησαν τον περιορισμό της χρήσης των προσωπικών τους πληροφοριών, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα τηρείται ο περιορισμός και στο μέλλον.

8.5. Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων: έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μετακινήσουμε, να αντιγράψουμε ή να μεταφέρουμε (όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό) τα προσωπικά σας στοιχεία σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα διαλειτουργικό μορφότυπο, για δικό σας σκοπό σε διάφορες υπηρεσίες,

8.6. Δικαίωμα εναντίωσης: έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην εκ μέρους μας χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών συμπεριλαμβανομένης της χρήσης για τα έννομα συμφέροντά μας και για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης,

8.7. Δικαίωμα ενημέρωσης: έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε σαφείς, ξεκάθαρες και ευνόητες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης εκ μέρους μας των προσωπικών σας πληροφοριών, και

8.8. Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης: εάν δώσατε τη συγκατάθεσή σας σε οποιαδήποτε χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών, έχετε το δικαίωμα να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή (ωστόσο, αν το πράξετε, αυτό δεν συνεπάγεται ότι όποια χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών με τη συγκατάθεσή σας, μέχρι εκείνο το σημείο, υπήρξε παράνομη).

Η άσκηση αυτών των δικαιωμάτων εκ μέρους σας γίνεται χωρίς κόστος, θα σας ζητηθεί, ωστόσο, να πιστοποιήσετε ποιος-α είστε παρέχοντας 2 εγκεκριμένα αποδεικτικά ταυτότητας. Θα καταβάλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια σύμφωνα με τη νόμιμη υποχρέωσή μας να παρέχουμε, να διορθώνουμε ή να διαγράφουμε προσωπικές πληροφορίες για εσάς στα αρχεία μας.

Για ερωτήσεις ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, όπως ορίζονται σε αυτήν την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, και/ή να υποβάλετε καταγγελία επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή γράψτε μας και θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε εντός 30 ημερών. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας στην ενότητα 10 κάτωθι.

Όταν λάβουμε επίσημη γραπτή καταγγελία, θα επικοινωνήσουμε με το άτομο που την υπέβαλε για να δώσουμε συνέχεια. Συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών αρχών προστασίας δεδομένων, προκειμένου να επιλύσουμε κάθε καταγγελία που δεν μπορούμε να επιλύσουμε απευθείας με τον καταγγέλλοντα.

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε την καταγγελία που υποβάλλατε σχετικά με τις προσωπικές σας πληροφορίες, τότε μπορείτε να απευθύνετε την καταγγελία σας στην αρμόδια επικεφαλής αρχή προστασίας δεδομένων.

9. Που μπορώ να υποβάλω καταγγελία;

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων (βλέπε ανωτέρω για στοιχεία επικοινωνίας) ή σε εποπτική αρχή, ιδίως στο κράτος μέλος στο οποίο έχετε τη συνήθη διαμονή σας ή τον τόπο εργασίας σας ή τον τόπο της εικαζόμενης παράβασης. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον επικεφαλής της Αρχής προστασίας δεδομένων:

Ο αρμόδιος επίτροπος για την προστασία των δεδομένων και την ελευθερία πληροφόρησης της Rheinland-Pfalz

Hintere Bleiche 34

55116 Mainz, Γερμανία

https://www.datenschutz.rlp.de/de/general-storage/footer/ueber-den-lfdi/kontakt/

E-Mail: poststelle@datenschutz.rlp.de

10. Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας και ποιος ο υπεύθυνος προστασίας δεδομένων;

Μπορείτε να βρείτε τον υπεύθυνο επεξεργασίας κατά την έννοια του δικαίου προστασίας των δεδομένων εδώ.

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων:

Alexandra Haug

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων ΕΕ της BASF

67056 Ludwigshafen

+49 (0) 621 60-0

data-protection.eu@basf.com

11. Προστασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

Αυτός ο ιστότοπος προορίζεται για χρήση από άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Δεν επιδιώκουμε τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Καμία πληροφορία δεν θα πρέπει να υποβάλλεται, ούτε να αναρτάται στους ιστότοπους από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Εάν το άτομο αυτό υποβάλλει προσωπικές πληροφορίες μέσω των ιστοτόπων, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες αμέσως μόλις ενημερωθούμε για την ηλικία του και δεν θα χρησιμοποιήσουμε καμία από αυτές εφεξής για οποιονδήποτε σκοπό.

Επάνω