Η BASF συμμετέχει στα Βραβεία Βιώσιμης Ανάπτυξης BRAVO 2019

Ψηφίστε το Certified Sustainable FiberMax®

Η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ συμμετέχει στα Βραβεία Βιώσιμης Ανάπτυξης BRAVO 2019 με την πρωτοβουλία «Πρόγραμμα Certified Sustainable FiberMax® – Παραγωγή βαμβακιού με βιώσιμες πρακτικές - από το σπόρο στο ρούχο».

Το 2015, βραβευτήκαμε με την πρωτοβουλία «Ανίχνευση υπολειμμάτων δραστικών ουσιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων σε φρούτα και λαχανικά», στην κατηγορία Οικονομία.

Το 2017, διακριθήκαμε με την πρωτοβουλία «Αειφόρο λιοστάσι - Πρότυπος ελαιώνας της BASF», στην κατηγορία Περιβάλλον.

Το 2018, βραβευτήκαμε με την πρωτοβουλία «Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Kids’ Lab της BASF», στην κατηγορία Κοινωνία.

Για την επιβράβευση των καλύτερων πρωτοβουλιών, εκτός από την επιτροπή αξιολόγησης που αποτελείται από ειδικούς, έχει ξεκινήσει ο κοινωνικός διάλογος, στον οποίο το ευρύ κοινό συμμετέχει με τη ψήφο του.

Στόχος του θεσμού είναι η επιβράβευση των καλύτερων πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στη χώρα μας από Επιχειρήσεις - ΟΤΑ - ΜΚΟ/Κοινωνία Πολιτών για την προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να μπείτε σε αυτό το Link , να μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα Certified Sustainable FiberMax® και να ψηφίσετε. Ο κοινωνικός διάλογος ολοκληρώνεται στις 28 Νοεμβρίου!

 BASF Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Β.Ε.Ε.

BASF Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Β.Ε.Ε.

Επάνω