Καλωσορίσατε στη BASF Agricultural Solutions

Ολοκληρωμένες λύσεις για το σύγχρονο παραγωγό από το σπόρο έως τη συγκομιδή.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης, η BASF διαθέτει στην Ελληνική αγορά καθιερωμένα και καινοτόμα μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα και ρυθμιστές ανάπτυξης στον τομέα της γεωργίας και της προστασίας των καλλιεργειών. Τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε στο ισχυρό χαρτοφυλάκιο του τμήματος Agricultural Solutions και μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων σπόρων.

Οι ολοκληρωμένες και συνδυαστικές λύσεις, που προσφέρει πλέον η BASF στον Έλληνα παραγωγό, καλύπτουν τις ανάγκες του, από το σπόρο έως τη συγκομιδή και βοηθούν στην αύξηση της απόδοσης και στη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η γεωργική παραγωγή και να βελτιωθεί η αποδοτικότητα της επιχείρησής του.

 BASF Ελλάς

BASF Ελλάς

Προτάσεις της BASF

Ελιά

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την καλλιέργεια της ελιάς.

Provisia® - Η νέα τεχνολογία στην παραγωγή ρυζιού

Η καινοτόμα τεχνολογία στο σπόρο ρυζιού, που σε συνδυασμό με σπόρους της καταξιωμένης τεχνολογίας Clearfield®, μπορεί να προσφέρει στον Έλληνα παραγωγό ένα ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής και διαχείρισης της ανθεκτικότητας των ζιζανίων.

Η επιστήμη γύρω από τα ζυμαρικά σου!

Τα ζυμαρικά αναμφίβολα αποτελούν τις πρώτες θέσεις στις διατροφικές προτιμήσεις μικρών και μεγάλων! Κόντρα στους διάφορους διατροφικούς μύθους γύρω από τα ζυμαρικά, αποτελούν μια πάρα πολύ καλή πηγή θρεπτικών συστατικών.

Νέες Ποικιλίες Βαμβακιού FiberMax® & Stoneville® από τη BASF

Εδώ μπορείτε να δείτε το νέο μας βίντεο για τις νέες ποικιλίες βαμβακιού FiberMax® & Stoneville®

Project της BASF

XX International Plant Protection Congress

BASF supports the XX International Plant Protection Congress that will take place at Megaron Athens International Convention Center, in Athens Greece.

Stay tuned for more...

AgAssist App – ένας ψηφιακός βοηθός στην τσέπη σας

Η εφαρμογή AgAssist είναι η ιδανική λύση στο κινητό σας, με σκοπό να καλύπτονται οι καθημερινές σας ανάγκες φυτοπροστασίας.

BASF AgSolutions Finder

Αξιοποιήστε την εμπειρία των ειδικών ανά πάσα στιγμή και σε όποιο μέρος βρίσκεστε.

#SORTEDxBASF

Η SORTEDfood είναι μια διεθνής διαδικτυακή κοινότητα μεταξύ νέων που αγαπούν το καλό και ποιοτικό φαγητό. Σε συνεργασία με τη BASF έχουν στόχο να βοηθούν ο ένας τον άλλο, να μαγειρεύουν και κυρίως να κάνουν πιο "έξυπνες" διατροφικές επιλογές σε καθημερινό επίπεδο.

Επάνω