Agricultural Solutions
Agricultural Solutions

Καλωσορίσατε στη BASF Agricultural Solutions

Ολοκληρωμένες λύσεις για το σύγχρονο παραγωγό από το σπόρο έως τη συγκομιδή.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης, η BASF διαθέτει στην Ελληνική αγορά καθιερωμένα και καινοτόμα μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα και ρυθμιστές ανάπτυξης στον τομέα της γεωργίας και της προστασίας των καλλιεργειών. Τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε στο ισχυρό χαρτοφυλάκιο του τμήματος Agricultural Solutions και μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων σπόρων.

Οι ολοκληρωμένες και συνδυαστικές λύσεις, που προσφέρει πλέον η BASF στον Έλληνα παραγωγό, καλύπτουν τις ανάγκες του, από το σπόρο έως τη συγκομιδή και βοηθούν στην αύξηση της απόδοσης και στη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η γεωργική παραγωγή και να βελτιωθεί η αποδοτικότητα της επιχείρησής του.

 BASF Ελλάς

BASF Ελλάς

Προτάσεις της BASF

Νέο Επεισόδιο - Τα Podcast της BASF

Νέο Επεισόδιο - Τα Podcast της BASF

Ο Δημήτρης Σέρβης συνομιλεί με το Στέργιο Μπιτιβάνο για την επιδημιολογία του γλοιοσπορίου και τον έλεγχο του στο καρπίδιο.

Τη συνομιλία συντονίζει η Μαρία Αϊβάζογλου.

Fendona® Top. Κουνούπια Stop.

Fendona® Top. Κουνούπια Stop.

Άσε τη σαγιονάρα. Δοκίμασε το πιο εξελιγμένο εντομοκτόνο για να εξοντώσεις ιπτάμενα και βαδιστικά έντομα υγειονομικής σημασίας.

Άκουσε εδώ το ραδιοφωνικό σποτ για το Fendona® Top.

Insignia® - Προστάτευσε τον ελαιώνα σου. Υπάρχει ακόμα χρόνος!

Insignia® - Προστάτευσε τον ελαιώνα σου. Υπάρχει ακόμα χρόνος!

Το γλοιοσπόριο δρα αθόρυβα αλλά μπορεί να σε καταστρέψει. Αντιμετώπισέ το έγκαιρα με Insignia. Η σωστή γνώση και η κατάλληλη πρόληψη διασφαλίζουν την παραγωγή σου και εξασφαλίζουν την ποιότητα που χαρακτηρίζει την Ελληνική ελιά και το Ελληνικό ελαιόλαδο. Άκουσέ μας!

Project της BASF

Περισσότερες γνώσεις, καλύτερες αποφάσεις.

Περισσότερες γνώσεις, καλύτερες αποφάσεις.

Το xarvio™ SCOUTING σας διευκολύνει να αναγνωρίζετε και να εντοπίζετε προβλήματα και παράγοντες που επιβαρύνουν το χωράφι σας. Είναι απλό - τραβήξτε μια φωτογραφία με το smartphone σας.

Vegetables People Love

Vegetables People Love

Your global partner in providing solutions for enjoyable and sustainable healthy eating.

Διεθνείς τιμές (commodity prices) Δείτε εδώ:

Επάνω