Agricultural Solutions
Agricultural Solutions

Καλωσορίσατε στη BASF Agricultural Solutions

Ολοκληρωμένες λύσεις για το σύγχρονο παραγωγό από το σπόρο έως τη συγκομιδή.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης, η BASF διαθέτει στην Ελληνική αγορά καθιερωμένα και καινοτόμα μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα και ρυθμιστές ανάπτυξης στον τομέα της γεωργίας και της προστασίας των καλλιεργειών. Τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε στο ισχυρό χαρτοφυλάκιο του τμήματος Agricultural Solutions και μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων σπόρων.

Οι ολοκληρωμένες και συνδυαστικές λύσεις, που προσφέρει πλέον η BASF στον Έλληνα παραγωγό, καλύπτουν τις ανάγκες του, από το σπόρο έως τη συγκομιδή και βοηθούν στην αύξηση της απόδοσης και στη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η γεωργική παραγωγή και να βελτιωθεί η αποδοτικότητα της επιχείρησής του.

 BASF Ελλάς

BASF Ελλάς

Προτάσεις της BASF

Ανακαλύψτε το BASF AgSolutions Finder

Ανακαλύψτε το BASF AgSolutions Finder

Το BASF AgSolutions Finder έρχεται σε λίγες ημέρες για σας προσφέρει λύσεις και συμβουλές για τo σχεδιασμό μέτρων προστασίας του αγρού σας.

Με λίγα μόνο clicks και χωρίς εγγραφή, μπορείτε να λάβετε μια συγκεκριμένη και πρακτική πρόταση φυτοπροστασίας προσαρμοσμένη στις ανάγκες της καλλιέργειάς σας.

Nέα υβρίδια ηλίανθου που χαρίζουν φωτεινά χαμόγελα!

Nέα υβρίδια ηλίανθου που χαρίζουν φωτεινά χαμόγελα!

Για μια ποιοτική απόδοση της καλλιέργειας του ηλίανθου, ο παραγωγός θα πρέπει να ακολουθήσει κάποιες βασικές καλλιεργητικές πρακτικές, αλλά και να κάνει ορισμένες επεμβάσεις, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Υβρίδια Ελαιοκράμβης της BASF

Υβρίδια Ελαιοκράμβης της BASF

Η συγκομιδή του αύριο ξεκινάει τώρα!

Επενδύουμε μακροπρόθεσμα στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα σπόρων στην Ευρώπη!

xarvio™ SCOUTING. Ένας βοηθός στην τσέπη σας.

Περισσότερες γνώσεις, καλύτερες αποφάσεις.

Περισσότερες γνώσεις, καλύτερες αποφάσεις.

Το xarvio™ SCOUTING σας διευκολύνει να αναγνωρίζετε και να εντοπίζετε προβλήματα και παράγοντες που επιβαρύνουν το χωράφι σας. Είναι απλό - τραβήξτε μια φωτογραφία με το smartphone σας.

Διεθνείς τιμές (commodity prices) Δείτε εδώ:

Επάνω