Agricultural Solutions
Agricultural Solutions

Καλωσορίσατε στη BASF Agricultural Solutions

Ολοκληρωμένες λύσεις για το σύγχρονο παραγωγό από το σπόρο έως τη συγκομιδή.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης, η BASF διαθέτει στην Ελληνική αγορά καθιερωμένα και καινοτόμα μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα και ρυθμιστές ανάπτυξης στον τομέα της γεωργίας και της προστασίας των καλλιεργειών. Τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε στο ισχυρό χαρτοφυλάκιο του τμήματος Agricultural Solutions και μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων σπόρων.

Οι ολοκληρωμένες και συνδυαστικές λύσεις, που προσφέρει πλέον η BASF στον Έλληνα παραγωγό, καλύπτουν τις ανάγκες του, από το σπόρο έως τη συγκομιδή και βοηθούν στην αύξηση της απόδοσης και στη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η γεωργική παραγωγή και να βελτιωθεί η αποδοτικότητα της επιχείρησής του.

 BASF Ελλάς

BASF Ελλάς

Προτάσεις της BASF

Η γεωργία είναι ένα από τα σπουδαιότερα επαγγέλματα στον κόσμο - Project: Βαμβάκι

Η γεωργία είναι ένα από τα σπουδαιότερα επαγγέλματα στον κόσμο. Ας σκεφτούμε όσα όλα παιρνούν οι παραγωγοί κάθε μέρα, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Πάντα σε εγρήγορση, ανεξάρτητα από τον καιρό, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα - να αφήσουμε μια κληρονομιά με διάρκεια στο χρόνο. Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Ένα από τα σπουδαιότερα επαγγέλματα στον κόσμο γίνεται ακόμα σπουδαιότερο κι εμείς είμαστε μέρος του.

Seed 2 Sew Blockchain

Εφοδιασμός της Ελλάδας με βαμβάκι που παράγεται με βιώσιμες καλλιεργητικές πρακτικές, για την παραγωγή ενδυμάτων.

Δείτε το ανανεωμένο μας βίντεο Cotton: Greek Pride

Γνωρίστε τους παραγωγούς του προγράμματος, όπως επίσης και την Εμμανουέλα Κουρούδη από τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια και τον Willy Mirliauntas από τα Κλωστήρια Θράκης.

Project της BASF

AgAssist App – ένας ψηφιακός βοηθός στην τσέπη σας

Η εφαρμογή AgAssist είναι η ιδανική λύση στο κινητό σας, με σκοπό να καλύπτονται οι καθημερινές σας ανάγκες φυτοπροστασίας.

Περισσότερες γνώσεις, καλύτερες αποφάσεις.

Το xarvio™ SCOUTING σας διευκολύνει να αναγνωρίζετε και να εντοπίζετε προβλήματα και παράγοντες που επιβαρύνουν το χωράφι σας. Είναι απλό - τραβήξτε μια φωτογραφία με το smartphone σας.

Vegetables People Love

Your global partner in providing solutions for enjoyable and sustainable healthy eating.

#SORTEDxBASF

Η SORTEDfood είναι μια διεθνής διαδικτυακή κοινότητα μεταξύ νέων που αγαπούν το καλό και ποιοτικό φαγητό. Σε συνεργασία με τη BASF έχουν στόχο να βοηθούν ο ένας τον άλλο, να μαγειρεύουν και κυρίως να κάνουν πιο "έξυπνες" διατροφικές επιλογές σε καθημερινό επίπεδο.

Διεθνείς τιμές (commodity prices) Δείτε εδώ:

Επάνω