Agricultural Solutions
Agricultural Solutions

Dagonis®

'Ενας χρόνος επιτυχημένης πορείας για το Dagonis®!

Ένας χρόνος Dagonis®

Πριν από ένα χρόνο, την 1η Μαρτίου 2019, η BASF παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα της καινοτομία, το πολυδύναμο μυκητοκτόνο Dagonis®.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, που βρίσκεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με την παρουσία περισσότερων από 250 συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το προϊόν, το οποίο φέτος συμπληρώνει ένα χρόνο επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά.

Στο μήνυμα για το καλωσόρισμα, ο κ. Βασίλης Γούναρης, Διευθύνων Σύμβουλος της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Το Dagonis® είναι το νέο, καινοτόμο προϊόν φυτοπροστασίας της BASF, που ενισχύει το οπλοστάσιο της εταιρείας στα οπορωκηπευτικά. Οι μοναδικές του ιδιότητες το καθιστούν ένα εξαιρετικό εργαλείο πολλαπλών χρήσεων για τον σύγχρονο παραγωγό λαχανικών και φράουλας».

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν:

  • Η Δρ. Μαριάννα Βρεττού-Schultes, Διευθύντρια Marketing της BASF Ελλάς,
  • Ο κ. Μιχάλης Καλομοίρης, Crop Manager, Υπεύθυνος για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική της BASF,
  • Η κα Μαρία Αϊβάζογλου, Crop Manager της BASF Ελλάς, καθώς και
  • Ο κ. Στέργιος Μπιτιβάνος, Technical Market Development της BASF Ελλάς.

Με τη λήξη της παρουσίασης, η βραδιά συνεχίστηκε στον εμβληματικό χώρο του Φάρου και ντύθηκε μουσικά από την Πέννυ Μπαλτατζή.

Μπορείτε να κατεβάσετε εδώτο διαδραστικό φυλλάδιο του Dagonis® και να βρείτε πληροφορίες και λεπτομέρειες για την χρήση και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Dagonis® - Το πολυδύναμο μυκητοκτόνο της BASF

Το πολυδύναμο μυκητοκτόνο για τη σοδειά των ονείρων σου!

Δείτε περισσότερα
 BASF Ελλάς

BASF Ελλάς

Επάνω