Agricultural Solutions
Agricultural Solutions

Εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο

Εγγραφείτε στη λίστα παραληπτών του ενημερωτικού μας δελτίου για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της BASF

Η BASF παίρνει την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα πολύ σοβαρά και επιθυμεί να παραμείνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης που σέβεται το νέο νόμο προστασίας δεδομένων της ΕΕ. Η BASF επιθυμεί να συνεχίσει να σας ενημερώνει σχετικά τα προϊόντα της εταιρείας και την χρήση τους, τις νέες εξελίξεις, τις τάσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και τις επικοινωνιακές της καμπάνιες και επιθυμεί να σας προωθεί εξατομικευμένες συμβουλές και τοπικές συστάσεις. Παρακαλούμε συνεχίστε να μας εμπιστεύεστε και δώστε τη συγκατάθεσή σας, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την ηλεκτρονική μας επικοινωνία και να οδηγήσουμε τη σχέση μας στην ψηφιακή εποχή.

Προσωπικά στοιχεία

Το ενημερωτικό μας δελτίο περιλαμβάνει τοπικές συστάσεις βασισμένες σε προσωπικές πληροφορίες. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε το όνομα σας, τον ταχυδρομικό σας κώδικα και την περιοχή σας.

Ταχυδρομείο

Τηλεφωνική επικοινωνία

Επιθυμώ να λαμβάνω πληροφορίες για:

Regional advice: Tooltip for regional advice.
Εκδηλώσεις: Tooltip for events.
Προϊόντα & Υπηρεσίες: Tooltip for products & services.
Νέα της BASF:

Tooltip for field news.

Νέα της Αγοράς:

Tooltip for market news.

Δελτία Τύπου:

Tooltip for press releases.

Sustainability:

Tooltip for sustainability news:

Με τί ασχολείστε;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Το θέμα της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την BASF (εφεξής αποκαλούμενη «εμείς».) Παρακάτω θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων εάν εγγραφείτε στη λίστα παραληπτών του ενημερωτικού μας δελτίου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα συλλέγει η BASF κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας μπορείτε να βρείτε στο Footer - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Μπορείτε να βρείτε τον υπεύθυνο επεξεργασίας κατά την έννοια του δικαίου προστασίας των δεδομένων εδώ.

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων:

Alexandra Haug

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων ΕΕ της BASF

67056 Ludwigshafen

+49 (0) 621 60-0

data-protection.eu@basf.com

Στην Ελλάδα Υπεύθυνη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι η Δήμητρα Χρονοπούλου

Ποιες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων διαχειριζόμαστε και πώς τις συγκεντρώνουμε;

Εάν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο, συλλέγουμε και διαχειριζόμαστε τα στοιχεία που δώσατε κατά την εγγραφή σας. Συγκεντρώνουμε τα στοιχεία απευθείας από εσάς, τη στιγμή της εγγραφής. Επίσης, κατά την εγγραφή συλλέγονται και η διεύθυνση ΙΡ του υπολογιστή που πραγματοποιεί πρόσβαση στον ιστότοπο, η ημερομηνία και ώρα εγγραφής και ένα αντίγραφο του e-mail επιβεβαίωσης που λαμβάνετε αφού συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής

Σε ποιο βαθμό και για ποιο σκοπό επεξεργάζεται η BASF αυτά τα δεδομένα Με την επιλογή εγγραφής στη λίστα παραληπτών του ενημερωτικού δελτίου σας η BASF σας ενημερώνει σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει για τη φυτοπροστασία των καλλιεργειών, καθώς και, κατά περίπτωση, σχετικά με καταχωρήσεις προϊόντων ή σχετικά με εκδηλώσεις. Όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό δελτίο μας, τα δεδομένα που εισάγονται στην φόρμα εγγραφής διαβιβάζονται σε εμάς και διατηρούνται μόνο για το σκοπό αυτό και διαμέσω των καναλιών επικοινωνίας που έχετε επιλέξει. Επιπλέον διατηρούμε τη διεύθυνση ΙΡ του υπολογιστή σας για να μπορούμε να αποδείξουμε τη συγκατάθεσή σας. Η νομιμότητα αυτής της διαδικασίας διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων εξασφαλίζεται από τη συγκατάθεση που δίνετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής, σύμφωνα με το άρθρο 6, ενότητα 1 (a) General Data Protection Regulation (GDPR).

Προς ποιους αποδέκτες διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας;

Τα στοιχεία που παρέχετε με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας κοινοποιούνται εντός του ομίλου των εταιρειών μας για εσωτερικούς διοικητικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της κοινής εξυπηρέτησης πελατών, εφόσον καταστεί απαραίτητο. Η εν λόγω μεταβίβαση εμπίπτει εντός του έννομου συμφέροντός μας για επεξεργασία των δεδομένων για διοικητικούς σκοπούς εντός του ομίλου των εταιρειών μας.

Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας, τα προσωπικά δεδομένα σας θα διαβιβαστούν στις παρακάτω εξωτερικές εταιρείες και εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών, στις υπηρεσίες των οποίων βασιζόμαστε για την παροχή των υπηρεσιών μας:

• Inxmail GmbH

• SHE Informationstechnologie AG

• trio-group communication & marketing GmbH

• WhatsBroadcast GmbH

Για το ενημερωτικό δελτίο μας μέσω e-mail χρησιμοποιούμε την Inxmail, μία υπηρεσία της Inxmail GmbH, Wentzingerstr. 17, 79106 Freiburg/ΓΕΡΜΑΝΙΑ (εφεξής «Inxmail») για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου. Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας μέσω e-mail, μόνο η διεύθυνση e-mail που εισάγετε κατά την εγγραφή διαβιβάζεται και αποθηκεύεται στον διακομιστή της Inxmail, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία. Μετά την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μέσω e-mail λαμβάνετε ένα μήνυμα e-mail από την BASF για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας ως μέλος στη λίστα των διευθύνσεων e-mail. Εκ μέρους της BASF, η Inxmail αποθηκεύει και χρησιμοποιεί τη διεύθυνση e-mail σας μόνο για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου. Τα ενημερωτικά δελτία περιέχουν ένα εικονοστοιχείο επιχειρηματικής στατιστικής ανάλυσης (analytics pixel) για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας. Το εν λόγω εικονοστοιχείο είναι απολύτως ανώνυμο και δεν επιτρέπει κανέναν συσχετισμό με τον παραλήπτη του e-mail.

Για ταχυδρομικές αποστολές χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της ACS Courier και των ΕΛΤΑ. Με την εγγραφή σας σε ταχυδρομική επικοινωνία, το όνομα και η διεύθυνσή σας κρατούνται στη BASF Ελλάς.

Επιλέξαμε προσεκτικά τις εξωτερικές εταιρείες και τους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών ως επεξεργαστές στο πλαίσιο του Άρθρου 28 (1) του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΠΔ) και τελούν υπό συμβατική υποχρέωση να επεξεργάζονται όλα τα προσωπικά δεδομένα αποκλειστικά σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

Δεν θα μεταφέρουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε 3η χώρα.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία;

Διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου για όσο καιρό επιθυμείτε να παραμείνετε στη λίστα παραληπτών. Στο κάτω μέρος κάθε ενημερωτικού δελτίου που λαμβάνετε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, θα βρείτε έναν ένεργο σύνδεσμο για να διαγραφείτε από τη λίστα παραληπτών του οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να διαγραφείτε από την αποστολή τοπικών συστάσεων οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας με διαγραφή από τη λίστα παραληπτών, αυτό δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων βάσει συγκατάθεσης πριν από την απόσυρσή της. Μπορείτε να επιλέξετε να διαγραφείτε από ένα τρόπο αποστολής ή από μια θεματολογία. Όταν διαγραφείτε, τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούσαμε για να πραγματοποιούμε την αποστολή θα διαγραφούν, εκτός εάν η διαγραφή ή ο αποκλεισμός παραβιάζει τις νόμιμες υποχρεώσεις μας για την παροχή και την διατήρηση αρχείων (όπως οι περίοδοι διατήρησης που προβλέπονται από την εμπορική και την φορολογική νομοθεσία). Εάν δεν επιβεβαιώσετε την εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα προχωράμε σε διαγραφή των σχετικών δεδομένων μετά από 24 ώρες από τη στιγμή που παραλάβατε το ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης εγγραφής.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Έχετε ορισμένα δικαιώματα στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος αίτησης αντιγράφου των προσωπικών σας πληροφοριών που διατηρούμε, εάν υποβάλετε γραπτή αίτηση προς εμάς:

1. Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας (εάν υφίστανται επεξεργασία από εμάς), και σε κάποιες άλλες πληροφορίες (όπως αυτές που παρέχονται στην εν λόγω πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων),

2. Δικαίωμα διόρθωσης: εάν οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι ανακριβείς ή ελλιπείς, έχετε το δικαίωμα να τις διορθώσετε,

3. Δικαίωμα διαγραφής: γνωστό και ως «δικαίωμα στη λήθη», με απλά λόγια, σάς δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε τη διαγραφή ή την αφαίρεση των πληροφοριών σας όταν δεν υφίσταται εκ μέρους μας επιτακτικός λόγος για να τις διατηρούμε. Δεν πρόκειται για γενικό δικαίωμα διαγραφής, υπάρχουν εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, διατηρούμε το δικαίωμα να συνεχίσουμε τη χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, εάν αυτή η χρήση είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις μας ή για τη θέσπιση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

4. Δικαίωμα περιορισμού της εκ μέρους μας χρήσης των πληροφοριών σας: έχετε το δικαίωμα να αναστείλετε τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών ή να περιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε. Σημειώστε ότι αυτό το δικαίωμα περιορίζεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις: Όταν υποβάλουμε σε επεξεργασία τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέξαμε από εσάς με τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να ζητήσετε περιορισμό μόνο: (α) σε περίπτωση ανακρίβειας των δεδομένων, (β) σε περιπτώσεις όπου η υφιστάμενη επεξεργασία είναι παράνομη και δεν επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών, (γ) όταν τις χρειάζεστε για να ασκήσετε νομικές αξιώσεις, ή (δ) εάν δεν μας είναι πλέον να απαραίτητη η χρήση των δεδομένων για τους σκοπούς τους οποίους τα διατηρούσαμε. Όταν η επεξεργασία υπόκειται σε περιορισμό, μπορούμε ακόμα να αποθηκεύσουμε τις πληροφορίες σας, αλλά να μην τις χρησιμοποιήσουμε περαιτέρω. Τηρούμε λίστες ατόμων που ζήτησαν τον περιορισμό της χρήσης των προσωπικών τους πληροφοριών, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα τηρείται ο περιορισμός και στο μέλλον.

5. Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων: έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μετακινήσουμε, να αντιγράψουμε ή να μεταφέρουμε (όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό) τα προσωπικά σας στοιχεία σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα διαλειτουργικό μορφότυπο, για δικό σας σκοπό σε διάφορες υπηρεσίες,

6. Δικαίωμα εναντίωσης: έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην εκ μέρους μας χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών συμπεριλαμβανομένης της χρήσης για τα έννομα συμφέροντά μας και για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης,

7. Δικαίωμα ενημέρωσης: έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε σαφείς, ξεκάθαρες και ευνόητες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης εκ μέρους μας των προσωπικών σας πληροφοριών, και

8. Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης: εάν δώσατε τη συγκατάθεσή σας σε οποιαδήποτε χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών, έχετε το δικαίωμα να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή (ωστόσο, αν το πράξετε, αυτό δεν συνεπάγεται ότι όποια χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών με τη συγκατάθεσή σας, μέχρι εκείνο το σημείο, υπήρξε παράνομη).

Η άσκηση αυτών των δικαιωμάτων εκ μέρους σας γίνεται χωρίς κόστος, θα σας ζητηθεί, ωστόσο, να πιστοποιήσετε ποιος-α είστε παρέχοντας 2 εγκεκριμένα αποδεικτικά ταυτότητας. Θα καταβάλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια σύμφωνα με τη νόμιμη υποχρέωσή μας να παρέχουμε, να διορθώνουμε ή να διαγράφουμε προσωπικές πληροφορίες για εσάς στα αρχεία μας.

Για ερωτήσεις ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, όπως ορίζονται σε αυτήν την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, και/ή να υποβάλετε καταγγελία επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή γράψτε μας και θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε εντός 30 ημερών. Όταν λάβουμε επίσημη γραπτή καταγγελία, θα επικοινωνήσουμε με το άτομο που την υπέβαλε για να δώσουμε συνέχεια. Συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών αρχών προστασίας δεδομένων, προκειμένου να επιλύσουμε κάθε καταγγελία που δεν μπορούμε να επιλύσουμε απευθείας με τον καταγγέλλοντα.

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε την καταγγελία που υποβάλλατε σχετικά με τις προσωπικές σας πληροφορίες, τότε μπορείτε να απευθύνετε την καταγγελία σας στην παρακάτω αρμόδια επικεφαλής αρχή προστασίας δεδομένων:

Der Landesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit Rheinland-Pfalz Hintere Bleiche 34 55116 Mainz

Μετά την υποβολή των στοιχείων, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

* Τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Επάνω